Een greep uit ons ruime aanbod en mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op.

Neem contact op

Plafonds

Systeem Plafond  Gips Plafond  Metal-Stud Plafond  Plafondeilanden  Mono Acoustic  Verlichting 

Wanden

Metal-Stud Wanden  Systeemwanden  Glaswanden 


Systeemplafonds

Voor ieder project toepasbaar systeemplafonds worden als ‘tweede plafond’ onder het bouwkundige plafond geplaatst. Dit plafond wordt veelal toegepast in kantoorruimten en openbare ruimtes. Door middel van systeemplafonds kan men de geluidsdemping, brandbeheersing of hygiëne van een ruimte verbeteren. Systeemplafonds kunnen ook worden toegepast in vochtige ruimten.

Naar boven Neem contact op

Gipsplafonds

Strakke afwerking en geluidsdempend effect, Een gipsplafond bestaat uit een ophangconstructie, profielen en gipspanelen. Gipsplafonds kunnen overal worden toegepast, van winkelruimtes tot badkamers. Gipsplafonds hebben een geluiddempend effect en zijn brandwerend. Omdat het plafond uit één geheel bestaat zorgt het voor een strakke, gladde afwerking. Dit plafond is voor elk type eindafwerking geschikt, denk aan verf, pleisterwerk of stucwerk. Heeft u vragen over onze glaswanden of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op. Wij voorzien u graag van advies.

Naar boven Neem contact op

Metal-Stud Plafond

Plafond verlagen met vrijdragende constructie, Een Metal-Stud plafond wordt ook wel gipsplafonds genoemd. Dit plafond bestaat uit metalen profielen met gipsplaten. Een Metal-Stud plafond kan nagenoeg overal worden toegepast, van winkelruimtes tot badkamers. Ook worden Metal-Stud plafonds veelal gebruikt om het plafond te verlagen in zeer hoge ruimtes of om een netwerk van buizen en leidingen verhullen. Het betreft een vrijdragende constructie zonder verbinding met het bouwkundige plafond. Metal-Stud plafonds hebben een geluidsdempend effect, werken warmte isolerend en zijn brandwerend. Omdat het plafond uit één geheel bestaat zorgt het voor een strakke, gladde afwerking. Dit plafond is voor elk type eindafwerking geschikt, denk aan verf, pleisterwerk of stucwerk. Wanneer u meer wilt weten over het Metal-Stud plafond en over de mogelijkheden ervan in uw situatie, neem dan gerust contact met ons op.

Naar boven Neem contact op

Plafondeilanden

Betere akoestiek in industriële ruimtes Plafondeilanden betreffen losse elementen die aan het bouwkundige plafond worden bevestigd. Tegenwoordig is de vraag naar industriële afwerking groot. Bij deze industriële afwerkingen blijven vaak harde materialen in zicht die voor geluidsweerkaatsing zorgen. Plafondeilanden zijn specifiek geschikt om de akoestiek in een ruimte te verbeteren maar zorgen er tegelijkertijd voor dat de industriële uitingen behouden blijven. De eilanden kunnen laag of hoog gehangen worden in de ruimte en zijn in alle kleuren, materialen en afmetingen verkrijgbaar. Hierdoor zijn de mogelijkheden zeer uiteenlopend. Andere eigenschappen van plafondeilanden zijn dat ze de ruimte meer dimensie geven en dat ze warmte van boven niet blokkeren. Dit laatste kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer er gewerkt wordt met betonkernactivering. Wilt u meer weten over plafondeilanden en de mogelijkheden ervan in uw situatie, neem dan gerust contact met ons op.

Naar boven Neem contact op

Mono Acoustic

Sinds 2017 zijn wij specialist in het monteren en afwerken van Mono-Acoustic. Mono-Acoustic is een nieuw product op gebied van akoestische plafonds. Dit plafond bestaat uit een frame met plafondplaten en wordt afgewerkt met filter dun spuitwerk. Het spuitwerk zorgt voor een naadloze afwerking. De plafondplaten zorgen voor de akoestiek doordat het materiaal geluid absorbeert. Ook is het plafond brand- en vochtwerend. Mono-Acoustic kan nagenoeg in alle ruimten worden toegepast doordat het flexibel te monteren is. Andere eigenschappen van Mono-Acoustic zijn vochtstabiel, hygiënisch en reinigbaar. Hierdoor wordt dit plafond veelal toegepast in de gezondheidszorg, horeca en voedselbewerking.

Naar boven Neem contact op

Verlichting

Verlichting bepaald de sfeer in de ruimte, daglicht verlichting voor een ideale werksfeer en gedimd licht voor het crieeren van een sfeer. voor alle mogelijkheden neem contact met ons op.

Naar boven Neem contact op

Metal-Stud wand

Strakke afwerking en hoge geluidsisolatie, Metal-stud wanden worden ook wel gips wanden genoemd. Bij de montage van Metal-stud wanden wordt gebruik gemaakt van metalen profielen als draagconstructie. De wanden kunnen in nagenoeg alle ruimten worden geplaatst. Metal-stud wanden worden gekenmerkt door de brandwerende werking en hoge geluidsisolatie door de persing van de platen. Het wandsysteem wordt naadloos afgewerkt wat voor een strakke uitstraling zorgt. Ook zijn er vele afwerkingsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld verven, pleisterwerk of stucwerk. Metal-stud wanden worden veelal geplaatst in kantoorruimtes of in woonhuizen om grote ruimtes op te delenin kleinere ruimtes. Wilt u meer weten over Metal-stud wanden en over de mogelijkheden ervan in uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Naar boven Neem contact op

Systeemwanden

Eindeloos veel mogelijkheden en flexibiliteit. Een systeemwand bestaat uit kant en klaar afgewerkte panelen welke naar behoefte gemonteerd, hermonteerd of demonteerd kunnen worden. Zo kan er gemakkelijk worden ingespeeld op actuele ruimtebehoeften. De panelen kunnen uit verschillende materialen bestaan zoals hout, glas of gips. In het syteem worden ook kozijnen, deuren en eventueel loketten meegenomen. Een systeemwand heeft dus eindeloos veel mogelijkheden. Systeemwanden komt u tegen in ruimten waar flexibilliteit en snelle opbouw belangrijk zijn. In scholen, openbare ruimten, kantoorgebouwen bijvoorbeeld. Deze wanden zijn ook geschikt voor cleanrooms. In combinatie met een afdichtingsprofiel zorgen deze wanden voor hoogwaardige luchtdichtheid. Daarnast zijn de wanden brandwerend en geluidsisolerend. Wanneer u meer wilt weten over systeemwanden en over de mogelijkheden ervan in uw situatie, neem dan gerust contact met ons op.

Naar boven Neem contact op

Glaswanden

Transparantie in uw kantoor. Glaswanden zijn een stijlvolle oplossing voor het crëeren van transparantie in grote open ruimtes. Glaswanden worden veelal gebruikt in kantoorgelegenheden om bijdrage te leveren aan een open werksfeer terwijl er ook de behoefte bestaat aan afgesloten werkruimtes uit praktische overwegingen. Glaswanden worden dan bijvoorbeeld toegepast in spreekkamers of vergaderruimtes. Glaswanden zorgen voor behoud van sfeer en lichtinval en werken geluiddempend. Heeft u vragen over onze glaswanden of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op. Wij voorzien u graag van advies.

Naar boven Neem contact op

Neem contact met ons op

Wij denken graag met u mee om zo samen tot de beste oplossingen te komen!
Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Engels Plafonds Bedrijf | Beekerheide 4B | 5741 HC Beek en Donk